O elevă de 8 ani, din Hunedoara, premiată de Colgate, la New York

Iulia Manole, o fetiță de opt ani din Hunedoara, a fost premiată de juriul de la New York pentru cel mai bun desen realizat în urma lecțiilor de igienă orală învățate în Programul Școlar Colgate.

Programul Școlar Colgate oferă șansa copiilor cu vârste între șase și nouă ani să participe la competiția internațională de desene My Bright Smile și să pună într-o formă creativă informațiile învățate. Anual, cele mai bune 12 desene din toată lumea sunt premiate și selectate pentru a fi incluse în calendarul global Colgate “My Bright Smile”. Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul Iuliei.

Iulia este elevă la Liceul Tehnologic “Matei Corvin” – Şcoala Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara și a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional ai concursului de desene. Reușita sa a fost recompensată cu bursa Colgate Bright Smiles, Bright Futures, în valoare de 250 de dolari. În același timp, clasa din care face parte a primit o bursă de 500 de dolari. În fiecare an, Programul Școlar Colgate, o campanie de educație pentru sănătatea oro-dentară, ajunge la 200.000 de copii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share