Poloneziii de la MLP Group construiesc un parc logistic de 95.000 mp, lângă București

MLP Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de spații de depozitare și de producție, a început lucrările la primul său centru logistic din România.

După finalizare, MLP Bucharest West Park va ocupa peste 95.000 mp. Antreprenorul general, Sagex Construct, lucrează la edificarea primei clădiri cu spații de stocare, cu o suprafață de 12.000 mp, care se va finaliza în primul semestru al acestui an. În această primă etapă este prevăzută și amenajarea unor spații suplimentare, așa încât chiriașii MLP Group să aibă la dispoziție facilități dezvoltate pe o arie de 22.000 mp. 

MLP Park Bucharest West se construiește la marginea Bucureștiului, în apropierea Chitilei. Parcul logistic va avea acces din șoseaua de centură a Capitalei și este localizat între două rute europene mari, E70 și E60, în direcția Timișoara, respectiv Brașov. MLP Group intenționează să păstreze parcurile logistice în portofoliul său, după finalizarea lucrărilor de construcție.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru a accelera procesul de negociere cu potențialii chiriași, MLP Group și-a consolidat echipa responsabilă de închirierea spațiilor din parcurile sale logistice. Din 2 aprilie, Alexandru Mihai s-a alăturat MLP Group și ocupă funcția de director al departamentului de leasing. El se va ocupa de închirierea viitoarelor depozite din România.

Absolvent al Universității Hyperion, Alexandru Mihai are 15 ani de experiență pe piață imobiliară. A lucrat ca șef al departamentului de spații industriale la Activ Property Services și a ocupat diverse poziții la Easy Asset Management și Cushman & Wakefield.

MLP Group are în proprietate șapte parcuri logistice operaționale (MLP Pruszków I, MLP Pruszków II, MLP Poznań, MLP Lublin, MLP Teresin, MLP Wrocław, MLP Gliwice) și două aflate în construcție (MLP Czeladź și MLP Poznań West), în Polonia. De asemenea, coordonează parcul logistic operațional MLP Unna, din Germania.

Articolul anterior

Cluj-Napoca: Primăria, în "război" cu unul dintre cei mai mari producători de medicamente din țară

Articolul următor

O elevă de 8 ani, din Hunedoara, premiată de Colgate, la New York

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share