Operatorul logistic Rara Invest împrumută 8,9 milioane de lei de la OTP Bank, pentru extinderea business-ului din Sibiu

FINANȚARE. OTP Bank a derulat o campanie de creditare intensivă dedicată companiilor mici și mijlocii prin programul IMM Invest România.

OTP Bank a acordat una dintre cele mai mari finanțări garantate prin Programul IMM Invest, în valoare de 8,9 milioane lei, către compania Rara Invest, pentru susținerea investițiilor de dezvoltare ale operatorului logistic.

Finanțarea este utilizată deja de companie pentru extinderea spațiilor de depozitare pe care le operează în parcul industrial Șura Mică din Sibiu. Noul centru logistic, aflat în construcție, se va adăuga celui existent și va fi format din patru unități de depozitare, cu o suprafață cumulată de 15.000 mp, o capacitate de 20.000 paleți și 23 rampe pentru încărcarea și descărcarea autocamioanelor. Va oferi clienților săi servicii de încărcare, descărcare marfă, etichetare și transport în regim de grupaj sau camion complet oriunde în lume, prin flota proprie sau a partenerilor săi.

“Cea mai mare problemă într-o astfel de criză este chiar să nu faci nimic. Lansarea programului IMM Invest a fost binevenită, procedurile au fost relativ simple, iar OTP Bank a fost partenerul ce ne-a susținut în tot acest proces, în birou și pe șantier. Pentru noi, dincolo de proceduri și documente, a fost important ca partenerul să înțeleagă destinația investiției”, declară Rareș Sârbu, fondatorul grupului de firme Rara din Sibiu, ce reunește companiile Rara Invest, Rara Construct, Rara Consult și Rara Trip.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Compania, activă în domeniul depozitării și distribuției, operează trei depozite localizate în parcurile Șura Mică și Zona Industrială Vest din Sibiu, cu o suprafață totală de depozitare de 8.850 mp și o capacitate de 10.000 de paleți. Rara Logistic deține și o flotă proprie de cinci autocamioane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

OTP Bank a derulat o campanie de creditare intensivă dedicată companiilor mici și mijlocii prin programul IMM Invest România. Banca a epuizat rapid prima alocare din partea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, a obținut apoi două majorări succesive ale plafonului de garantare și gestionează un plafon de circa 1,2 miliarde lei.

Articole din aceeași categorie
Total
15
Share