Banner

Orange România are un nou director de Resurse Umane

Din 1 iulie, Luiza Müller preia responsabilitățile de la Ioana Marcu, care a decis să dea curs unei noi provocări profesionale.

De-a lungul mandatului său la Orange, Ioana Marcu a avut un rol esenţial în coordonarea unor proiecte majore, ce au contribuit la cultivarea unui climat intern bazat pe încurajarea performanței, pe atragerea și pe menținerea de talente în companie.

Cu o experiență extinsă în domeniul financiar, Luiza Müller s-a alăturat echipei Orange România în 1998, ca Senior Accountant, și a evoluat în roluri precum Accountant Coordinator și Accounting Manager. De aproape nouă ani, ocupă funcția de Accounting & Tax Director și este membru în Comitetul Executiv al Orange România.

Luiza Müller s-a ocupat de dezvoltarea strategiei și politicilor de contabilitate și taxe, şi, în paralel, a coordonat numeroase proiecte transversale în organizație. A deținut roluri-cheie în diferite procese importante, precum cel prin care Orange România s-a transformat în operator convergent. Inițiativele demarate au fost complementare cu zona de HR. Noul director de Resurse Umane a construit programe în cadrul departamentului Financiar, pe zona de mentorat, dezvoltare personală și profesională, carieră profesională și activități de responsabilitate socială. În noul rol, va avea drept obiectiv elaborarea și implementarea strategiilor de resurse umane în cadrul Orange România.

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017. Astfel, au fost recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România care a obținut acestă certificare din partea institutului independent Top Employer Institute.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share