Orange: Ultima strigare pentru înscrierea în programul de practică Orange First Step

Tinerii aflaţi la început de carieră mai au la dispoziție două zile pentru a se înscrie în programul de practică lansat de Orange România.

Orange First Step se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor, indiferent de profilul facultăţii, de forma de învăţământ sau de anul de studii în care se află. În această ediție, Orange oferă 16 locuri de practică în București, cu posibilitatea de efectuare a unui stagiu de practică plătit în unul dintre următoarele opt departamente: IT, Tehnic, Financiar, Marketing, B2B, Resurse Umane, Supply Chain sau Customer Service.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Candidaturile pot fi trimise pe adresa de e-mail firststep@orange.ro, până în 31 august, însoțite de CV și o scrisoare de intenție. Durata unui stagiu de practică este de șase luni, cu opţiunea de a alege între un program full-time de opt ore sau unul part-time, de șase ore. La final, experiența dobândită pe parcursul Orange First Step poate fi folosită la facultate, pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ.

Articolul anterior

Bergerat Monnoyeur așteaptă "elevi" la Școala Operatorilor de Utilaje

Articolul următor

Marquardt și Școala Duală - formula de succes

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share