Pirelli recrutează câte 50 de oameni în fiecare lună, până la sfârşitul anului, în România

Grupul italian Pirelli face angajări pentru fabrica din Slatina, iar obiectivul companiei este să recruteze 50 de persoane, lunar, până la sfârşitul anului.

CEO-ul Pirelli România, Wolfgang Meier, a anunțat că producătorul de anvelope are nevoie de toate categoriile de personal, de la operatori până la specialişti în toate sectoarele de activitate. “Campania de recrutare pe care noi o derulăm este una permanentă. Posturile sunt variate, căutăm de la operatori, până la specialişti, ingineri, în absolut toate sectoarele, de la mentenanţă, la cercetare şi dezvoltare, la partea de producţie. Absolut oricine doreşte să aplice pentru un loc de muncă în compania noastră este binevenit”, declară Woflgang Meier.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pirelli se extinde cu o nouă hală de producţie şi depozitare pe o suprafaţă de aproximativ şase hectare, astfel că vor mai fi campanii de recrutare, anunţă reprezentanţii companiei. “Continuăm investiţiile. Fabrica va continua să crească şi de aceea, atât partea de specialişti, cât şi cea de operatori, reprezintă oportunităţi pentru cei care îşi doresc să intre în fabrica noastră. Perioada de recrutare va continua până la sfârşitul anului, cel puţin. Apoi, în funcţie şi de numărul de CV-uri pe care le vom înregistra, vom continua această campanie de recrutare”, spune CEO-ul Pirelli Tyres România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share