Ploieşti: Adient Trim lansează programul de internship pentru studenţi

Prin intermediul programului Start Your Career (SYC), studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei. Pe parcursul acestuia, vor dobândi noi cunoştinţe şi o experienţă practică extrem de utilă pentru viitorul lor profesional, iar ulterior pot deveni angajaţi ai companiei.

“Start Your Career este o iniţiativă prin care studenţii îşi pot lărgi orizontul profesional, dincolo de programa de studiu. Aici descoperă ce înseamnă un mediu de lucru real, dezvoltă o serie de abilităţi practice şi îşi formează o idee mai clară despre ce vor să facă pe viitor. Ne mândrim cu acest proiect, implementat în mai multe fabrici Adient din România, şi credem că este modul nostru de a contribui la formarea tinerelor generaţii de profesionişti”, declară Costin Trîmbiţaşu, directorul fabricii Adient Trim Ploieşti.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În acest moment, în fabrica de tapiţerii auto din Ploieşti sunt disponibile internship-uri în departamentul de Calitate, IT, Financiar şi HR. Din luna august, sunt invitaţi studenţi şi în departamentul Administrativ, iar din decembrie şi în cel de Producţie. Mai multe detalii despre programul Start Your Career pot fi găsite aici.

Adient Trim Ploieşti are acum peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate aici se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are în total peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Articolul anterior

CertAsig Group are un nou CEO

Articolul următor

Ruxandra Benga (EFD Induction): "Poți afla adevărata personalitate a unui candidat din modul cum a tratat eșecurile"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share