Primul centru office hospitality din România “redesenează” ziua de lucru: concierge, sky bar și sală de golf

The One, primul centru de tip “office hospitality” de pe piața românească, devine funcțional în clădirea OneTower din București, în toamna acestui an, și reprezintă concretizarea unei investiții de patru milioane de euro.

Cu o suprafață de 3.500 mp, The One va ocupa etajele superioare (16 și 16S) și etajul 6 al clădirii OneTower și va oferi membrilor săi o abordare creativă și relaxată în ceea ce privește o zi de lucru. The One propune o serie de spații multifuncționale, care pot găzdui conferințe și evenimente pentru până la 300 de participanți, întâlniri și training-uri între 30 si 100 de persoane, spații de birouri exclusiviste, ce pot fi închiriate pe termen scurt și mediu, și oferă membrilor săi acces la diverse facilități premium precum concierge, sky bar sau sală de golf.

”Clienții noștri vor beneficia de o îmbinare ideală intre <stil de viață> și <timp de lucru>, de experiența de a te simți ca în vacanță în timp ce îți întâlnești partenerii de afaceri sau îți citești emailurile. The One nu este un spațiu destinat muncii, ci unul în care se poate și munci. În ultimii ani, două segmente de afaceri, cel al ospitalității și industria imobiliară, au fost martorele unei transformări rapide: două lumi total diferite s-au întâlnit și au pus bazele unei colaborări determinate de schimbarea demografică, demobilitatea permisă de noile tehnologii și de nevoia permanentă de libertate”, spune Sheila (Giafer) Ionescu, CEO The One.

OneTower face parte din proiectul One Floreasca City, prima dezvoltare durabilă mixtă din România. Clădirea de birouri deține cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, și este pregătită să fie certificată Well Health and Safety.

Investiția în primul centru de office hospitality de pe piața românească aparține unui consorțiu de investitori privați, manageriat de Sheila (Giafer) Ionescu, profesionist cu experiență de peste 15 ani în industria imobiliară, al cărui nume s-a legat de companii precum Ernst & Young, Knight Frank sau Green Gate Development.                           

Articolul anterior

Daniel Dines, fondatorul UiPath, devine acționar al unuia dintre principalii jucători locali din real estate

Articolul următor

FSP Global va avea un responsabil cu fericirea angajaților la locul de muncă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share