Primul workshop despre cum poți să-ți “cucerești” partenerul de afaceri, cu un cadou rafinat

Eticheta oferirii de cadouri corporate este subiectul celui mai nou program de training lansat de agenția Creative Business Management. Workshop-ul este susținut de trainerul Cristina Turnagiu Dragna, secretar general al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial.

Pe parcursul a patru ore de prezentare, participanții vor intra într-o lume fascinantă a celor mai elegante cadouri și vor afla de la specialiști cum oferirea unui dar poate fi primul pas într-o relație de afaceri de succes. Prima ediție a workshop-ului va avea loc în 16 februarie, între orele 15-19, în cadrul magazinului Azay din Bd. Unirii nr. 2, furnizor oficial al Casei Regale a României.

Prin programul conceput în exclusivitate de Cristina Turnagiu Dragna (foto) pentru Creative Business Management, participanții vor explora până la cele mai mici detalii, modalități de alegere, ambalare, trimitere sau gestionare a cadourilor. Workshop-ul va oferi informațiile despre uzanțele diplomatice sau cele instituționale, elementele de însoțire ale unui cadou și modalitățile de personalizare ale acestora.

“Dacă vă doriți o rafinare a propriilor gusturi sau doar vreți să petreceți patru ore în compania celor mai elegante, spectaculoase și creative cadouri pe care le puteți oferi, acest workshop este perfect. Într-un spațiu elegant, oferit de magazinul Azay, vom călători prin lumea rafinată a cadourilor și vom aprofunda cele mai eficiente strategii în alegerea cadourilor fascinante”, promite Cristina Turnagiu Dragna.

Înscrierile pentru workshop-ul Arta oferirii cadourilor se fac la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon: 0743 183 353. Prețul workshop-ului este 300 de lei.

Articolul anterior

PwC şi D&B David şi Baias lansează primele cursuri de formare pentru Responsabil cu protecţia datelor

Articolul următor

Studenții farmaciști îi cer ministrului Sănătății să aibă ca prioritate asigurarea medicamentelor pentru pacienții oncologici

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share