Proprietarul Oregon Park are un nou Country Manager

Lion’s Head Investments a numit-o pe Anca Simionescu în funcția de Country Manager în România, pentru a dezvolta și implementa strategia grupului pe plan local.

Anca Simionescu este unul dintre cei mai apreciați profesioniști imobiliari din România, după ce a coordonat proiecte de birouri și rezidențiale de referință din București. Cu o experiență de 15 ani în investiții imobiliare comerciale și rezidențiale, gestionarea activelor și dezvoltarea afacerilor, a identificat cu succes noi oportunități de afaceri, noi zone de expansiune și piețe pentru diferite linii de afaceri.

De-a lungul carierei sale, Anca Simionescu a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România și Forte Partners. Are o diplomă în Robotică, obținută la Universitatea Politehnică din București, și o diplomă de masterat în același domeniu de la Universitatea din Osaka.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Lion’s Head Investments este proprietarul și managerul mai multor proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est, care produc venituri recurente. Are în portofoliu birouri cu chiriași internaționali, ca Oregon Park, din centrul de business Floreasca-Barbu Văcărescu. Proiectul de birouri clasificat premium A cuprinde trei clădiri cu șapte etaje și oferă peste 70.000 mp de spații de birouri. Complexul a obținut certificarea BREEM Excellent și a câștigat premiul SEE Real Estate “Best Office Project 2019”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Peste 20.000 de angajați din clădirile de birouri moderne beneficiază de noua linie de metrou din Drumul Taberei

Articolul următor

100.000 de angajaţi din HoReCa vor fi concediaţi până la finalul anului; pierderile vor fi de 3 miliarde de euro

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share