Publicis Groupe Romania are un nou Head of Investment

De luna aceasta, Roxana Buha este Head of Investment al Publicis Groupe Romania.

Roxana Buha este unul dintre cei mai longevivi profesioniști din industria românească de media, cu o experiență de peste 20 de ani în zona de trading. “Mă simt pregătită și încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru, colaborăm și relaționăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor este nevoie de un plan ambițios pentru a securiza poziția de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât și pentru specificitatea fiecărei divizii”, declară Roxana Buha.

În noul rol, Roxana Buha va raporta direct către Ștefan Iordache și Teddy Dumitrescu. Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea și implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii și furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive și asigurarea celor mai bune condiții comerciale pentru clienții agențiilor din grupul Publicis Romania.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Articolul anterior

Premieră mondială: Globalworth inaugurează cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, în București

Articolul următor

Harman extinde cel mai mare centru de dezvoltare auto din București și recrutează 20 de programatori în echipa de Telematică

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share