Qualitance are un nou Managing Director

Cristian Anghel se alătură echipei de echipa de management și este numit Managing Director al Qualitance, companie internațională de inovație, tehnologie și inteligență artificială, fondată în România.

Compania își continuă planurile de creștere prin proiecte complexe de transformare digitală pentru organizații mari, iar rolul lui Cristian Anghel va fi definitoriu în urmarea direcțiilor strategice ale companiei, prin coordonarea echipelor de design, dezvoltare și livrare de servicii.

Cristian Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul tehnologiei informației, desfășurată în companii cu activitate în România, Franța și Canada. Înainte de Qualitance, a activat timp de 11 ani în Pentalog, companie franceză de tehnologie, unde, în calitate de Delivery Center Manager, a condus echipe mari de ingineri și programatori, distribuite la nivel național.

Parcursul său profesional include Redline Communications, companie multinațională canadiană de telecomunicații, în care și-a adus contribuția timp de opt ani. De-a lungul carierei, a evoluat în toate etapele de dezvoltare profesională – de la programator, inginer senior, technical leader, team leader, customer support product manager până la director de proiect, practices manager și director de centru. Astfel, a dobândit experiență în dezvoltarea și livrarea de servicii de tehnologie pentru organizații mari din categoria “blue chips”, companii mici și mijlocii, inclusiv startup-uri din domenii diferite, precum telecom, retail sau sănătate.

De 18 ani, Cristian Anghel își desfășoară în paralel și activitatea de predare. Este conferențiar universitar la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Catedra de Telecomunicații, de la Universitatea Politehnica din București. A absolvit cursurile acestei universități și deține un masterat în Telecomunicații și un doctorat în Inginerie Electrică și Electronică.

DESPRE QUALITANCE

Este o companie internațională de tehnologie și inovație, ce creează produse și business-uri digitale pentru organizații globale și startup-uri. Folosește experience design, rapid prototyping, psihologie comportamentală și tehnologii emergente precum AI și Machine Learning pentru a crea produse și servicii digitale inovatoare și pentru a ajuta organizații mari să facă pasul către economia digitală hiperscalabilă a secolului XXI. Compania a fost înființată în 2007 și are circa 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienții săi se numără branduri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp.

Qualitance a fost desemnată de Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Technology Fast 500 EMEA, respectiv Inc.5000 Europe, drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere a veniturilor. În 2017, a primit titlul de Compania Anului din partea Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS). În 2018, a primit, din partea Bursei de Valori București, premiul “Made in Romania”.

Articolul anterior

Retarus, compania IT care are grijă ca datele să fie transmise în siguranță, își extinde centrul de dezvoltare din România

Articolul următor

Analiză: Crește apetitul de recrutare a specialiștilor cu vârste de peste 45 de ani în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share