Raluca Bontaș devine partener Deloitte România

Deloitte România a promovat-o pe Raluca Bontaș pe poziția de partener, ca urmare a performanțelor în dezvoltarea business-ului și contribuției la creșterea echipei.

Lider al departamentului de servicii fiscale și coordonator al practicii dedicate impozitului pe venit, Raluca Bontaș s-a alăturat echipei Deloitte încă de pe băncile facultății, în urmă cu 15 ani. Din 2009, a preluat conducerea echipei Global Employer Services, formată din 20 de oameni și un portofoliu de clienți ce contribuie semnificativ în business-ul companiei. “Admiterea Ralucăi în parteneriat este o mare satisfacție pentru întreagă practică de servicii fiscale și juridice. Este o profesionistă desăvârșită, care a construit una dintre cele mai performanțe echipe din Deloitte și de pe piață, și este un exemplu de investire personală în beneficiul clienților și al colegilor. Am toată încrederea că va avea mult succes în noul rol și că va contribui semnificativ la impactul pe care ne propunem să-l avem în activitățile clienților, în carierele colegilor și în societate”, declară Alexandru Reff, Country Managing Partener, Deloitte România.

Raluca Bontaș are o experiență vastă în deservirea clienților și a coordonării proiectelor pe o arie largă de consultanță fiscală în domeniul impozitării directe: revizuire și analiză a impozitului pe venit, pentru venituri obținute de rezidenți sau persoane nerezidente din România sau plătite de entități locale și străine persoanelor fizice rezidențe române. “Noul meu rol reprezintă o nouă provocare și o mare responsabilitate față de echipa din care fac parte. Sunt încântată să fac parte dintr-o organizație care mi-a permis să-mi dezvolt continuu abilitățile, în care am crescut profesional și uman, și care mi-a dat șansa să cresc echipe și proiecte de succes”, afirmă Raluca Bontaș.

Deloitte furnizează clienților din sectorul public și privat, din industrii variate, servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500 sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei globale de firme membre, care activează în peste 150 de țări și teritorii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share