Regus deschide al zecelea centru și se extinde în nordul Capitalei

După ce a inaugurat, luna aceasta, Sun Regus Center, în Sun Business Centre, liderul internațional pe piața soluțiilor de spații de birouri flexibile deschide Primavera Regus Center, pe Calea Dorobanților, a zecea locație Regus din București.

Primavera Regus Centre, locație rezervată deja în totalitate, are o suprafață de 1.180 mp, dedicată spațiilor de co-working, birourilor individuale și sălilor de întâlniri, într-o clădire formată din două secțiuni distincte – o vilă veche, renovată, ocupată de Institutul Goethe, și o zonă modernă, de spații de birouri.

“Primavera Regus Centre le oferă clienților noștri și partenerilor care le trec pragul o experiență premium, prin design, facilități și localizare. Amplasarea clădirii în centrul Bucureștiului, pe unul dintre principalele bulevarde, o situează în imediata vecinătate a unor ambasade, hoteluri de lux și universități de top, și în apropierea unor mijloace de transport cheie, într-o zonă comercială strategică”, declară Ramona Predescu (Iacob) (foto), Country Manager al Regus România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Sun Regus Centre ocupă 1.050 mp, este amplasat la etajul III din Sun Business Center, în centrul comercial Sun Plaza, și dispune de birouri individuale cu lumină naturală, zone de co-working și săli de întâlnire cu un design modern și elegant.

“Sun Regus Centre are o poziționare strategică, în zona de sud a Capitalei, prin accesul la cele peste 170 de magazine și oportunități de recreere oferite de Sun Plaza, amplasarea în imediata vecinătate a unor mijloace de transport subterane și de suprafață. Un element distinct este apropierea de casa memorială a lui George Bacovia, cel mai important poet simbolist român. De altfel, în design-ul interior al spațiilor de lucru, s-a ținut cont de anumite elemente din lirica simbolistă”, arată Ramona Predescu (Iacob).

Ambele centre Regus oferă facilități de clasa A, precum sisteme de climatizare, lumină naturală, Wi-Fi, locuri de parcare, flexibilitate în compartimentare, servicii de pază și curățenie a clădirilor sau restaurante în proximitatea birourilor. Pe lângă cele două centre recent deschise, Regus deține în București încă opt locații. Portofoliul companiilor pe care Regus le deține în România este format din startup-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share