Românii de la agenția de marketing Retina, desemnați “Agenția anului 2021” în SUA

Agenția fondată de Silvian Cențiu, a fost desemnată luna aceasta “Agenția anului 2021” de publicația B2B Marketing, la Elevation Awards din SUA.

Acest titlu vine în completarea portofoliului de premii al agenției și marchează a treia desemnare “Agenția anului” în decurs de 12 luni. Retina a fost numită Agenția Anului în America și de ANA (Association of National Advertisers) și în Europa de The Drum, în iunie, respectiv noiembrie 2020.

Pe lângă acest titlu, Retina a obținut aur și bronz în categoria “Best Use of Customer Insight” pentru proiectele desfășurate cu Thermo Fisher Scientific și Virbela. Premiile publicației B2B Marketing celebrează succesul în atingerea obiectivelor de marketing prin valorificarea tehnologiilor de marketing.

Obținerea celor trei titluri vine ca rezultat al unui an-record de creștere pentru agenție, prin completarea portofoliului de clienți cu branduri ca Facebook, Sartorius, eXp World Holdings, în SUA, și Mazars, Alliance Healthcare sau Blue Air, în România. Retina a devenit una din cele mai mari agenții de marketing din România și și-a dublat numărul de angajați în ultimul an.

“Integrăm cu succes creația, tehnologia și strategia într-un mod unic, caracteristic companiei noastre, și livrăm rezultate de excepție clienților noștri. Ne bucurăm că marketingul nostru este apreciat de cei mai prestigioși colegi internaționali, la fel cum este apreciat de clienții de pe tot globul. Speram să continuăm creșterea companiei și atingerea celui mai înalt nivel în marketing”, spune Silvian Centiu, fondator și acționar majoritar Retina Communications.

Retina operează în SUA, România, Scoția, Canada, Spania, Austria și numără printre clienți branduri precum Audi, Bank of Montreal, BMW, Cisco, Fujitsu, HP Enterprise, IBM, Kohl’s, Oracle, Stanford University, State University of New York, Thermo Fisher Scientific, Virbela, United Health Group, dar și branduri de succes din România, ca ING Bank, Cora, Vodafone, BlueAir, Mazars și Credit Europe Bank.

Articolul anterior

1 iulie vine cu noi reguli de TVA pentru comerțul online

Articolul următor

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox are un nou CFO & Operations Manager

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share