SAP are în plan să recruteze încă 100 de oameni în România, în 2019

După ce a trecut pragul de 700 de angajați – cu peste 130 mai mulţi decât la finalul anului trecut -, în centrele locale din Bucu­reşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, subsidiara locală a producătorului de soluţii software de business continuă recrutările.

Pentru finalul anu­lui viitor, compa­nia ger­ma­nă are în plan să ajungă la circa 800 de angajaţi în toate cele trei centre din România. SAP are acum 466 de anga­jaţi în Bucureşti, 122 în Timişoara și 116 în Cluj-Na­poca. În ultimele luni, compania a recrutat în special con­sul­tanţi pe tehnologie SAP, consultanţi de im­ple­mentare a soluţiilor SAP şi dez­vol­tatori software. În acest moment, la SAP sunt disponibile 40 de posturi, care pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. Are peste 404.000 de clienți, pe care îi susține în gestionarea factorilor disruptivi aduși de economia digitală. SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și se numără printre primii furnizorii IT locali de top. Circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. 95 la sută dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP. În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Articolul anterior

Guvernul caută stagiari pentru Preşedinţia Consiliului UE. Salariul: 1.670 de euro/lunar

Articolul următor

Transformarea digitală în HR, în scădere în companiile din România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share