Sergiu Biriș lansează o platformă de cursuri pentru antreprenorii din startup-uri, care vor să atragă investitori

Antreprenorul în serie Sergiu Biriș a lansat proiectul StartupdeSucces.ro, o platformă de cursuri online, destinată startup-urilor și antreprenorilor aflați la început de drum.

Primul curs disponibil este “Cum să atragi bani de la investitori”, special creat pentru antreprenorii români care vor să accelereze dezvoltarea startup-urilor tech și să obțină finanțare de la investitori. Cursul își propune să-i învețe pe antreprenori pașii pe care trebuie să-i facă pentru a construi un startup de succes, cum să întâlnească investitorii și, mai ales, cum să-i convingă că startup-ul lor este unul în care merită să investească.

De-a lungul timpului, Sergiu Biriș a lansat mai multe startup-uri de succes, printre care Trilulilu – platformă de video sharing înființată în 2007 și achiziționată de compania Digitap, Zonga – serviciu de streaming de muzică, fondat în 2011, care a atras investitori precum Vodafone, sau LiveRail – companie de publicitate online și unul dintre cele mai de succes startup-uri românești, fondat în 2007 și achiziționat de Facebook, în 2014, cu circa 500 milioane de dolari.

În septembrie 2020, a lansat proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferințe, workshop-uri, webinarii, concerte sau cursuri, în contextul generat de pandemia.

Articolul anterior

Firma de avocatură CMS România are un nou Tax Director

Articolul următor

Softelligence are în plan să angajeze cel puțin 60 de oameni, în 2021

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share