Softronic împrumută 14 milioane de lei ca să finanțeze cel mai modern tren din România

Garanti Bank a acordat un credit de 14 milioane de lei companiei Softronic, singurul producător de trenuri electrice multiple și locomotive electrice din sud-estul Europei, pentru producția Hyperion 3.

Noul tren va fi lansat în a doua jumătate a acestui an. Hyperion este primul tren electric de multiple unități din România și este recomandat pentru transportul Regio, Interregio sau Intercity. Hyperion 3 va fi al treilea model Hyperion. Primul a fost lansat în 2014, când Garanti Bank a acordat companiei Softronic un împrumut de 20 milioane de lei, pentru producția acestuia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Hyperion este alimentat de rețeaua de 25 kVca și are patru motoare asincrone de 430 kW. Când este frânat, Hyperion recuperează energia și oferă jumătate din consumul unui tren clasic cu locomotive și vagoane. Trenul poate atinge o viteză maximă de 160 km/h și include echipamente de cale ferată de ultimă oră, produse de companii precum ABB, Knorr Bremse, Lucchini, Voight, Ultimate, recunoscute în industrie pentru performanța și calitatea produselor. Noul tren Hyperion 3 va aduce câteva actualizări noi, care vor îmbunătăți semnificativ experiența călătorilor și vor asigura cea mai mare siguranță.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share