Startup-ul de tehnologie SuperOkay, fondat de doi români, atrage o rundă de investiţii de 400.000 euro

SuperOkay, startup-ul de tehnologie înființat de Maria Constantinescu şi Radu Ceucă, doi români din Marea Britanie, atrage o rundă de investiţii de 400.000 de euro pentru creşterea platformei de colaborare şi managementul contractelor agenţie-client, destinată pieţei de servicii digitale.

Scopul aplicaţiei SuperOkay este să ajute agenţiile digitale şi de soft în creşterea transparenţei, eficacităţii şi fluidităţii serviciilor din lumea digitală. Runda de investiţie, condusă de fondul Eleven Ventures şi completată de Roca X şi alţi business angels din Marea Britanie, are ca scop creşterea echipei SuperOkay şi extinderea bazei de clienţi. Prin această investiţie, SuperOkay ţinteşte să facă pentru relaţia agenţie-client ceea ce aplicaţiile de project management au făcut pentru colaborarea în echipă în ultimii zece ani.

Compania ajută la rezolvarea unora dintre cele mai sensibile aspecte din viaţa agenţiilor digitale – relaţia cu clientul, iar produsul este construit în jurul utilizatorilor, astfel încât să ofere o experienţă smart, eficientă şi intuitivă atât pentru agenţii, cât şi pentru clienţii acestora. Produsul, disponibil în varianta beta, este utilizat de peste 60 de agenţii, iar echipa din spatele proiectului lucrează împreună cu ele pentru a înţelege, îmbunătăţi şi rafina procesul lor de colaborare cu clienţii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share