Suedezii de la Rosti se pregătesc să inaugureze noua fabrică din România, în care vor lucra 100 de oameni

Grupul suedez Rosti AB este aproape de inaugurarea unei unități de producție de mase plastice prin injecție pentru industria auto, lângă Ploiești.

Instalațiile din fabrica ridicată pe o suprafață de 11.000 mp se află în faza de testare, astfel că unitatea de producție, în care vor funcționa echipamente de ultimă generație, ar putea fi inaugurată chiar luna aceasta. În ultimele săptămâni, mașinile și echipamentele au început să fie mutate în noul site. În noua unitate de producție din Păulești vor lucra cel puțin 100 de oameni.

Rosti Romania face parte din grupul suedez Rosti Group AB și a fost înființată în 2013, pentru a susține nevoile de producție ale clienților din regiune. Compania s-a dezvoltat în ultimii ani, iar capacitatea de producție a fabricii din Ploiești, care ocupa 4.000 mp, depășește cererea pieței. În plus, potrivit reprezentanților companiei, piața de injecție mase plastice din Europa de Est crește rapid și are nevoie de capacitate de producție.

Rosti AB are sediul central în Malmö, în Suedia. Compania este deținută de un fond suedez de investiții și are peste 3.200 de angajați în Suedia, Germania, Marea Britanie, Polonia, România, Turcia, China și Malaezia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share