Târgul de Joburi: Peste 20.000 de bucureșteni și-au depus CV-urile pentru a se angaja la companiile din subordinea Primăriei

Pe parcursul celor două zile ale târgului de joburi organizat de Primăria Municipiului București (PMB), în weekend-ul trecut, peste 20.000 de bucureșteni s-au arătat interesați de oferta de muncă a celor 22 de companii municipale. Acestea au pus la bătaie circa 2.000 de posturi.

Companiile la care au fost depuse cele mai multe CV-uri au fost Compania Sport pentru Toți (1.468), Compania de Iluminat Public (1.405), Compania Consolidări (1.391) Compania Dezvoltare Durabilă (1.376) și Publicitate și Afișaj (1.104). Potrivit organizatorilor târgului, CV-urile primite vor fi analizate în perioada imediat următoare, după care vor fi organizate o serie de interviuri de angajare, în urma cărora vor fi selectați aplicanții. Reprezentanții companiilor vor ține legătura și cu persoanele  care nu vor fi selectate în urma interviurilor, “pentru ocuparea unor posturi viitoare, ce vor fi create ca urmare a diversificării activității societăților municipale”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Companiile Municipale care au participat la târgul organizat de PMB, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în colaborare cu Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București, sunt Compania Municipală (CM) Trustul de Clădiri Metropolitane, CM Consolidări, CM Imobiliara, CM Parking, CM Străzi, Poduri și Pasaje, CM Energetica, CM Managementul Traficului, CM Medicala, CM Iluminat Public, CM Sport pentru Toți, CM Eco Igienizare, CM Managementul Transportului, CM Publicitate și Afișaj, CM Pază și Securitate, CM Turistica, CM Parcuri și Grădini, CM Agrement, CM Dezvoltare Durabilă, CM Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde, CM Protecție Civilă și Voluntariat, CM Tehnologia Informației.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share