TimeLine ERP câștigă premiul “ERP of the Year” 2021

TimeLine Business Solutions Group a câștigat premiul pentru cel mai bun ERP în sectorul “producție de unicate/ producție orientată pe proiect”, decernat de Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam (Berlin), cu ocazia târgului de profil ERP-Kongress, desfășurat la Frankfurt am Main, în 26-27 octombrie.

Pentru TimeLine Business Solutions Group, participarea la ERP-Kongress a devenit o tradiție: este al patrulea premiu consecutiv și al optulea, din 2008 încoace. În 2020, a obținut premiul ERP of the Year în categoria “automotive”, în 2019 a câștigat premiul ERP of the Year pentru cea mai bună tehnologie, iar în 2018 s-a impus la categoria “producție de serie”. Grupul cu origini germane este prezent în România, la Sibiu, prin două companii: TimeLine Consulting, specializată în consultanță și implementare proiecte ERP, și TimeLine Business Systems, axată pe dezvoltarea de software ERP.

Prezentarea companiei s-a axat pe soluții de branșă prin funcții specifice (integrare CAD bidirecțională și PDM; comandă de producție axată pe proiect; studiu de caz: Alpha Laser GmbH), cercetare și dezvoltare (instrumente pentru adaptare la cerințele clienților și migrare de la o versiune la alta; Rapid Web Development; proiect de cercetare în domeniul inteligenței artificiale, în cooperare cu o universitate germană) și tehnologie și integrare funcțională (generator de variante – generare dinamică de cod din formule de calcul individuale; Document and Workflow Foundation; Workflow-Designer și securitate – comunicare criptată între client și server).

În categoria “producție de unicate“, concurența este acerbă, iar finaliștii sunt departajați pe baza unor funcționalități complexe. Juriul a luat în calcul atât punctajul mare realizat datorită documentației trimise în momentul înscrierii în concurs, cât și alte aspecte din prezentarea susținută de Boris Gebauer, proprietarul companiei: integrarea CAD bidirecțională cu sistemul ERP; acoperirea funcțională completă a procesului de proiectare a unui produs nou în sistemul ERP; atenția acordată platformei de dezvoltare folosite, intern (dezvoltarea produsului standard) și extern (adaptarea acestuia de către managerii de proiect și partenerii TimeLine Group); investiția în R&D și dezvoltarea de tehnologii care să permită completarea TimeLine ERP cu o suită de aplicații web; faptul că un întreg ansamblu de funcții high-end sunt disponibile la un preț accesibil companiilor din sectorul IMM.

“Pentru noi, acest premiu înseamnă recunoașterea experienței de peste 29 de ani în crearea de software de calitate și a efortului depus în ultimii ani pentru a dezvolta a treia generație a TimeLine ERP. A;a cum ne implicăm în crearea celui mai modern sistem ERP, tratăm cu seriozitate fiecare implementare pe care o realizăm împreună cu clienții noștri”, declară reprezentanții companiei.

Center for Enterprise Research, parte a Universității Potsdam, se ocupă cu analiza cercetării științifice în domeniul informaticii economice  pe piața cea mai extinsă și cu cea mai acerbă concurență din lume: Germania. Anual, organizează competiția “Sistemul ERP al anului”, în care, prin rotație, sunt alese diverse categorii de concurs, precum sisteme pentru producția de serie sau de unicate, pentru retail sau pentru tehnică medicală.

Firmele interesate să participe aleg una dintre categoriile disponibile în anul respectiv, apoi completează un formular ce cuprinde, printre altele, descrierea metodologiei de implementare și particularitățile sistemelor lor. Pe baza punctajului acordat acestor formulare, juriul desemnează finaliștii, care sunt invitați să susțină prezentarea software-ului lor la târgul ERP-Kongress.

Cei 11 membri independenți ai juriului punctează participanții în funcție de metodologia de implementare, comunicarea cu clienții/ tehnici de marketing, efortul de cercetare și dezvoltare, studii de caz (implementări concrete la clienți), funcții speciale, destinate branșelor în care se concurează, ergonomia produsului și aspecte tehnice și de integrare a modulelor produsului.

Articolul anterior

Leadership-ul şi cultura organizaţională în noua realitate, transformarea digitală şi starea de bine la locul de muncă - temele abordate de invitaţii Smart Work Conference by HR Club

Articolul următor

Cel mai amplu hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor, aproape de start

Articole din aceeași categorie
Total
3
Share