Banner

Timișoara: ACI Worldwide a inaugurat noul birou din Openville și recrutează încă 50 de oameni

Biroul deschis în România de furnizorul de software pentru plăți electronice și soluții bancare se adaugă celor inaugurate recent în Naples, Florida, și Limerick, Irlanda.

Prezentă în Timișoara de mai bine de un deceniu, ACI Worldwide va ocupa 3.500 de metri pătrați, în cadrul United Business Center 2, din ansamblul mixt de birouri și retail Openville. În acest moment, compania americană se bazează pe 200 de angajați – aproape jumătate dintre ei recrutați în urma unor programe de internship – și plănuiește să recruteze încă 50.

“Am început cu opt angajați, iar acum avem o echipă incredibilă la Timișoara. Această extindere se datorează talentului și angajamentului ei. Joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și consolidarea ofertelor de plăți universale ale ACI, care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianți, intermediari și instituții financiare din Europa și din lume. Industria plăților continuă să treacă printr-o perioadă de perturbări majore, sub influența așteptărilor în timp real ale consumatorilor, care doresc plăți rapide, cu efect imediat”, afirmă Phil Heasley, președinte și CEO al ACI Worldwide.

ACI Worldwide are sediul central în SUA și birouri în peste 40 de țări. Cel din Timișoara reprezintă unul dintre cele mai importante centre de dezvoltare software, cu un întreg spectru de specializări, de la ingineri software, ingineri QA, business analiști, până la roluri de management, project management și roluri ce oferă suport pentru client. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share