Timișoara: Azets Insight recrutează ingineri software

Compania norvegiană angajează specialişti pentru Centrul de Shared Service şi Research & Development (R&D) din România, localizat în clădirea United Business Center 2, din ansamblul mixt Opeville.

În Centrul din Timişoara lucrează 25 de ingineri software, iar planurile de recrutare prevăd dublarea acestui număr, pe termen mediu. “Ne concentrăm atenţia pe atragerea de ingineri software – Software Developers, Product Specialists, dar şi designeri grafici. Pe lângă mediul motivant de lucru şi oportunitatea de a lucra la proiecte de anvergură la nivel internaţional, angajaţii noştri dispun şi de un pachet atractiv de beneficii extra-salariale”, declară Alina Bădău, Department Manager Azets Insight Timişoara, citată de Ziua de Vest.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Echipa din Timişoara este implicată în proiecte pentru sectorul de business al companiei. Direcţia de dezvoltare este către AI (inteligenţă artificială) şi RPA (automatizarea proceselor prin robotizare). Proiectele la care se lucrează sunt aplicaţii web complexe, destinate sectorului financiar-contabil, şi sunt dezvoltate pentru clienţi din zona scandinavă. Echipele de lucru sunt mixte, formate din specialişti din România, Norvegia sau Suedia. Posturile disponibile la Azets, în Timișoara, pot fi găsite aici.

În decembrie, Azets sărbătorește un deceniu de prezență în România. Și-a început activitatea în 2008, la Sibiu, sub denumirea de Visma Services. La finalul lui 2016, divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup, iar după un proces complex de rebranding, a luat naștere brandul Azets. Firma s-a extins în Alba Iulia, Timișoara și Brașov, și a crescut în ritm accelerat. De la 200 de salariați, la finalul lui 2014, a ajuns la 500, doi ani mai târziu. În ultimul an, Azets a crescut cu încă 250 de angajați.

În sediile din Sibiu, Alba Iulia și Brașov, angajații Azets lucrează în domenii precum Contabilitate, Salarizare, Validare și IT, și oferă servicii outsourcing clienților din țările nordice și Marea Britanie. La Timișoara activează departamentul de Research & Development. Obiectivul companiei este să ajungă la 1.000 angajați în următorii ani. Brandul Azets este prezent în Norvegia, Danemarca, Finlanda, Suedia și România, și are aproape 3.000 de angajați, care deservesc un portofoliu de peste 20.000 de clienți.

Articolul anterior

Prima femeie pilot instructor pe avion echipat cu motor cu reacţie

Articolul următor

Renault România: Noul sediu, în care vor lucra 3.000 de angajați, prinde contur

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share