Renault România: Noul sediu, în care vor lucra 3.000 de angajați, prinde contur

Cu aproximativ șase luni înainte de inaugurare, lucrările la clădirea Renault Bucharest Connected avansează văzând cu ochii.

Conducerea Groupe Renault România a dat startul turnării fundației anul trecut, la sfârșitul lunii august. “Pentru prima oară de când Groupe Renault își desfășoară activitatea în Capitală, mai mult de 3.000 de angajați, zeci de echipe, sute de profesii, se vor afla în același loc și vor putea lucra chiar mai bine împreună”, declara, la acea vreme, Yves Caracatzanis, director general al Dacia și al Grupului Renault România, care a părăsit între timp România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul sediu Renault este situat aproape de stația de metrou Preciziei și va fi finalizat în primul trimestru în 2019. Spațiul construit va avea o suprafață de peste 47.000 de metri pătrați, iar Renault a semnat cu Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est, un contract de închiriere pe cel puțin 11 ani.

Clădirea Renault Bucharest Connected (RBC), P+7, este încadrată în Clasa A și respectă normele de calitate de top, pentru acest tip de construcţie. RBC va avea în dotare showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri, destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, infrastructură informatică.

Articolul anterior

Timișoara: Azets Insight recrutează ingineri software

Articolul următor

Rezidențiat 2018: Tot ce trebuie să știi despre examenul din 18 noiembrie

Articole din aceeași categorie
Total
20
Share