Timișoara: Bosch a deschis al doilea centru de servicii de afaceri

Bosch Service Solutions, un furnizor de top de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), a deschis, în decembrie, un nou centru de servicii de afaceri în Timișoara, pentru a susține planurile de creștere și dezvoltare continuă.

Noul spațiu de birouri permite oferirea de servicii partajate (Shared Services) suplimentare privind sistemul financiar și contabil, pentru Grupul Bosch, ca parte a sectorului financiar corporativ înființat recent. Gama de servicii include raportarea financiară și contabilă generală, managementul datoriilor şi creanţelor, gestionarea călătoriilor și a cheltuielilor, precum şi a conturilor contabile și a mijloacelor fixe. Datorită noului spațiu de birouri, suprafața operațională totală s-a mărit de la 4.200 la peste 6.700 de metri pătrați. “Cel de-al doilea centru de servicii de afaceri din Timișoara va fi un pas înainte în vederea îmbunătățirii eficienței și calității serviciilor, precum și pentru simplificarea procedurilor în cadrul Grupului Bosch”, precizează Jörg Fischer, președintele Bosch Service Solutions, începând cu ianuarie 2016.

Bosch Service Solutions este prezentă în Timișoara din 2013 și oferă servicii partajate (Shared Services) şi servicii de asistență în afaceri. “În România, Bosch Service Solutions s-a dezvoltat foarte bine în ultimii ani, cu noile și actualele servicii, precum și datorită colaborării cu noi clienți. Ne bucurămde dezvoltarea companiei noastre, iar această mișcare constituie un angajament de a continua să evoluăm într-o direcție pozitivă”, arată Raluca Romanu, director general al Bosch Service Solutions din România.

DESPRE BOSCH SERVICE SOLUTIONS 

Din momentul în care și-a început activitatea ca centru de monitorizare și se ocupă de servicii de comunicare, în 1985, Bosch Service Solutions a devenit un furnizor de top în domeniul externalizării proceselor de afaceri pentru servicii, bazate pe tehnologie complexă. Bosch Service Solutions este o unitate de afaceri cu sediul în Frankfurt am Main, Germania, ce aparține diviziei Bosch Security Systems. Din 1 ianuarie 2016, aceasta este administrată ca o divizie Bosch independentă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share