Timișoara: Excursie la Budapesta, recompensa ContiTech pentru performanță

ContiTech recompensează angajaţii performanți din cele două unități de producție din Timișoara printr-o excursie de o zi, în capitala Ungariei. Turul ghidat din Budapesta s-a încheiat, pentru cei 48 de participanți și familiile lor, cu o croazieră pe Dunăre şi cu masa de prânz, servită la bord.

“Investim în angajaţii noştri, deoarece lor le datorăm rezultatele pe care le obţinem. În momentul de faţă, dorim să îmbunătăţim procesele în aria de producţie şi îi recompensăm pe acei colegi care contribuie şi susţin activ aceste schimbări. Până acum, am oferit diverse stimulente, cum ar fi prime sau vouchere, însă anul acesta am dorit să ne arătăm aprecierea faţă de ei şi de munca lor într-un mod aparte – o excursie de o zi în Ungaria, lor şi unui membru al familiei”, explică Maik Niewoehner (foto), director general ContiTech România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În fabrica de curele (PTG), au fost eligibili angajații fără concedii medicale, în timp ce în fabrica de țevi pentru sistemele de aer condiționat (MFS), bonusul a fost acordat celor care au participat activ la schimbările realizate în aria de producţie. Aceste schimbări sunt implementate de departamentul CBS (Continental Business System) din MFS, responsabil cu optimizarea şi fluidizarea proceselor de lucru, atât în aria de producţie, cât şi în zona administrativă. “Mă bucur că am participat la această excursie. A fost o modalitate inedită de motivare a oamenilor”, spune Cosmin Szekely, supervizor linie producție.

ContiTech Timişoara, deschisă în 2002, este una dintre cele șapte fabrici Continental din România. Este formată din două unități de producție – una în care se produc țevi pentru sistemul de aer condiționat al mașinilor, pentru sistemul de servodirecție și control al șasiului, și una în care sunt fabricate curele de transmisie și de distribuție. Anual, în cele două unități de producție sunt fabricate circa 24 de milioane de piese.

Concernul Continental a realizat în 2017 o cifră de afaceri preliminară de circa 44 de miliarde de euro și are peste 233.000 de angajați, în 56 de țări. Între 1999 și 2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea 18.200 de angajaţi în România, la finalul anului 2016.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share