Timişoara: Taco Bell deschide un restaurant în ansamblul Openville

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume, care servește produse de inspiraţie mexicană, vine la Timişoara.

Taco Bell va deschide prima sa locaţie din vestul ţării în clădirea de birouri clasa A United Business Center 1, din ansamblul mixt Openville Timişoara. Restaurantul va fi situat la parterul clădirii şi va avea o suprafaţă de circa 210 mp. Openville, proiect care integrează actualul Iulius Mall Timişoara şi care se află în plin proces de construcţie, va aduce pe piaţa din regiune şi alte concepte de retail în premieră, precum şi noi destinaţii de petrecere a timpului liber.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Brandul Taco Bell a fost înfiinţat în 1962, în California, şi este recunoscut pentru  preparatele sale din gastronomia mexicană, precum taco, burrito, crunchwrap, nachos sau churros. Lanţul internaţional Taco Bell are peste 7.000 de restaurante, deschise în peste 135 de ţări, care servesc anual peste două miliarde de clienţi. Brandul a intrat pe piaţa din România în 2017 şi are trei restaurante, în Bucureşti.

Articolul anterior

Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria "Europenelor"

Articolul următor

Superbet a crescut salariile angajaților, din 1 decembrie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share