Superbet a crescut salariile angajaților, din 1 decembrie

Liderul pieței de pariuri sportive din România și cel mai mare angajator din domeniu, cu peste 3.500 de angajați, a mărit salariile tutoror operatorilor, cu 180 de lei brut.

Salariul operatorilor Superbet este acum între 1.700 și 2.700 lei net, prin adăugarea primelor și bonusurilor de Crăciun. Acestor sume li se adaugă și plata orelor suplimentare și a altor sporuri de care beneficiază angajații Superbet.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Decizia Superbet vine cu o lună mai devreme decât prevede Hotărârea Guvernului, care stipulează modificarea salariului minim de la 1 ianuarie 2019. Conform unei OUG ale Guvernului, salariul minim brut ar urma să crească de la 1.900 la 2.080 de lei pe lună, iar pentru persoanele cu studii superioare şi pentru cele cu minimum 15 ani vechime, salariul minim brut creşte la 2.350 de lei pe lună.

Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național, cu peste 35 de milioane de euro plătite în 2017. Estimarea pentru 2018 este de 57 de milioane de euro.

Articolul anterior

Timişoara: Taco Bell deschide un restaurant în ansamblul Openville

Articolul următor

6 din 10 companii din România vor acorda prime de sărbători angajaților

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share