Banner

TotalSoft are un nou Director de Resurse Umane

Unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), a numit-o pe Diana Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane. Aceasta va fi responsabilă cu definirea și implementarea strategiei de resurse umane, pentru a sprijini evoluția companiei pe piața internă și internațională.

Cu o experiență de management de peste 20 de ani, Diana Cernăianu are cunoștințe solide în domeniul resurselor umane și al proceselor de transformare. De-a lungul anilor, a coordonat mai multe procese de integrare, dezvoltare și eficientizare în cadrul unor companii mari, precum Saint-Gobain, FrieslandCampina, Rompetrol, Deloitte și Dorna. Este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a obținut un MBA în Marketing din partea Universității Româno-Canadiene.

“Oamenii TotalSoft au un rol fundamental în strategia noastră de creștere și în atingerea obiectivelor noastre principale – consolidarea poziției de lider pe piața locală și creșterea portofoliului de clienți internaționali din industria financiară. Investim în echipă și ne concentrăm în continuare pe atragerea și menținerea angajaților potriviți. Prin urmare, ne bucură să o avem alături pe Diana Cernăianu și sunt încrezător că expertiza ei ne va ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa”, declară Önder Eren, CEO TotalSoft.

TotalSoft își propune să continue să dezvolte angajații și echipele ce stau la baza succesului soluțiilor de business Charisma, la nivel local și internațional. Programele de dezvoltare de leadership și management recent lansate în companie, dar și cele de atragere și retenție a talentelor, vor fi priorități ale agendei de resurse umane. Echipa TotalSoft este structurată în două unități de business principale: divizia de Enterprise Application Solutions (EAS), care se concentrează preponderent pe livrarea produselor Charisma pe piața locală, pentru întreprinderi mijlocii și mari, și divizia de Servicii Financiare, care deservește clienți importanți la nivel internațional, din domeniul financiar și industria de leasing. Cele două unități de business sunt susținute operațional de mai multe departamente, precum R&D, tehnic, financiar-contabil, legal, marketing.

DESPRE TOTALSOFT

Este unul dintre cei mai importanți furnizori regionali de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) și unul dintre jucătorii de top la nivel mondial, pe partea de soluții financiare și de leasing. Charisma ERP s-a impus în nouă verticale de business: servicii financiare, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

TotalSoft are o echipă de 470 de angajați și proiecte în 46 de țări, pe patru continente. De anul trecut, face parte din Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare și oferă soluții și servicii inovatoare prin peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share