Transavia, prima companie cu capital românesc ce semnează Codul de Conduită al UE pentru practici responsabile în sectorul alimentar

Liderul sectorului avicol local este prima companie din România care devine co-semnatară a Codului de Conduită al UE cu privire la practicile responsabile comerciale şi de marketing în sectorul alimentar și își reasumă angajamentul ferm de a contribui substanțial la o viață sănătoasă, durabilă și echilibrată pentru toți consumatorii. 

“Prin semnarea Codului de Conduită, alături de mari companii internaționale, contribuim la o industrie alimentară sustenabilă și marcăm cu mândrie cei 30 de ani de la înființare, în care ne-am străduit mereu să facem lucrurile exact așa cum trebuie, în toate ariile in care activăm. Angajamentul asumat înseamnă să continuăm să contribuim la calitatea vieții consumatorilor și comunităților și să diminuăm cât de mult posibil impactul asupra mediului prin valorificarea, reciclarea deșeurilor și utilizarea rațională a resurselor naturale precum apa, solul, gazele naturale, astfel încât generațiile viitoare să beneficieze de ele în mod corespunzător”, afirmă Ioan Popa, președinte și fondator Transavia.

Inclusă în topul celor mai valoroase companii din România, Transavia este liderul pieței locale de carne de pui și una dintre cele mai importante afaceri de familie. Are peste 2.400 de angajați, care activează preponderent în cele 29 ferme de creștere a păsărilor și în cele patru ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele trei abatoare de ultimă generație și în fabrica de procesare a cărnii.

Articolul anterior

Platforma de investiții eToro are un nou analist de piață pentru România

Articolul următor

Conduci un business și ai nevoie de manageri. Cum știi că printre angajații tăi se "ascunde" un viitor lider

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share