UniCredit Leasing va avea un nou CEO, din 2019

Din 1 ianuarie, Daniela Bodîrcă, actualul Chief Risk Officer și vicepreședinte executiv al UniCredit Bank, va prelua poziţia de CEO al UniCredit Leasing.

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniul bancar, Daniela Bodîrcă face parte din echipa UniCredit Bank din 2008. În cei zece ani de activitate ca Chief Risk Officer şi membru în Directoratul UniCredit Bank, a coordonat Divizia de Administrare a Riscurilor şi procesul de implementare a strategiei și politicilor de risc în entitățile Grupului prezente în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mircea Cotigă, actualul CEO al UniCredit Leasing România, își va încheia mandatul la 31 decembrie, după aproape zece ani de activitate în cadrul UniCredit. Din 1 ianuarie, se va alătura  echipei CITR Group, în calitate de Senior Partner Asociat și va coordona o echipă mixtă, ce va gestiona proiecte complexe de insolvență și investiții.

Rolul de Chief Risk Officer în cadrul UniCredit Bank va fi preluat de Andrei Bratu, după 1 ianuarie și după finalizarea procesului de aprobare prealabilă de către BNR. Directorul Direcției Mid-Corporate din cadrul Diviziei Corporate & Investment Banking face parte din echipa UniCredit Bank de 15 ani. A ocupat diverse roluri de conducere în Divizia Corporate & Investment Banking, pe segmentul de produse și management al clienților și în Divizia de Administrare a Riscurilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share