Platforma de investiții SeedBlink are un nou CEO

Din 1 septembrie, platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere, specializată în identificarea, verificarea, finanțarea și scalarea startup-urilor europene de tehnologie, a numit-o pe Carmen Sebe în funcția de CEO, după ce, din 1 ianuarie 2020, s-a alăturat platformei ca partener. SeedBlink a recrutat și doi manageri pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Odată cu promovarea lui Carmen Sebe, Andrei Dudoiu, co-fondator și ex-CEO, devine Managing Partner și președinte al Board of Directors, iar Ionuț Pătrăhău este Managing Partner și responsabil pentru Corporate Development. Radu Georgescu își continuă activitatea ca Chairman of the Board of Advisors. Organigrama este completată de doi manageri noi pentru funcțiile de director financiar și director tehnic.

Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experiență în domeniul financiar, este din 7 septembrie Chief Financial Officer. Înainte de SeedBlink, a ocupat o poziție similară în grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad și Avangate. George Simion, un specialist cu 17 ani de experiență în IT, a devenit din august noul Chief Technology Officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcții de management, printre care cele de Software Engineering Director pentru Verifone, 2CheckOut și Coinzone. George Simion și Dorina Tudor îi vor raporta lui Carmen Sebe și vor ajuta la scalarea companiei în această perioadă de creștere.

Aceste angajări vin ca urmare a rundei de finanțare Seria A de trei milioane de euro a SeedBlink, condusă de fondul de investiții Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituționali și a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

În ultimele două luni, SeedBlink și-a consolidat echipa de executivi și Board of Advisors cu specialiști de renume, precum Marius Ghenea, Pekka Maki și Ted Cominos Jr, care au o experiență dovedită în scalarea companiilor și o misiune personală de a democratiza investițiile.

SeedBlink își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbină vizibilitatea adusă de crowdfunding, flexibilitatea business angels și expertiză VC într-o platforma online.

Articolul anterior

Sibiu: 108 elevi au început școala în clasele Continental, la Liceul Tehnologic "Independența"

Articolul următor

Francezii de la Lectra au cumpărat firma românească de software Gemini CAD Systems

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share