Unul dintre cei mai experimentați avocați specializați în dreptul concurenței se alătură D&B David și Baias

Adrian Șter va fi Partener Coordonator al echipei de Dreptul Concurenței, parte a departamentului de Dreptul Concurenței și Reglementare din D&B David și Baias, departament coordonat de Manuela Guia.

Recunoscut drept unul dintre cei importanți profesioniști în acest domeniu, cu o experiență de peste 15 ani în dreptul concurenței, Adrian Șter oferă consultanță cu privire la întreaga gamă de probleme legate de concurență, de la asistență în cadrul investigațiilor autorităților de concurență, procedurilor privind autorizarea concentrărilor economice, la cereri de clemență, reprezentare în acțiunile în instanță, inclusiv acțiuni în despăgubire. A acordat asistență juridică unor clienți importanți din telecomunicații, domeniul bancar, electrocasnice, retail, media, publicitate, energie, FMCG și farma.

Înainte de a se alătura D&B David și Baias, a fost Partener coordonator al departamentului de concurență și ajutor de stat din România al unei importante societăți regionale de avocatură. Deține o diplomă de drept la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, una obținută de la Facultatea de Drept din Nottingham University și titlul de LL.M. în Drept European, obținut de la University College London. Este membru al Baroului București, iar de trei ani este co-chair al Comitetului de concurență din AmCham România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

D&B David și Baias este societatea de avocatură afiliată PwC în România și parte din rețeaua internațională PwC Legal, ce cuprinde mai mult de 3.000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care șase parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale, în fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Articolul anterior

Edenred deschide un centru internațional de inovație digitală în România și caută 200 de IT-iști

Articolul următor

Unu din doi angajați își ascunde față de șef activitatea din social media

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share