Ursus Breweries recrutează 14 tineri absolvenți, care să lucreze în departamentele Comercial, Tehnic și Financiar

Luna aceasta, Ursus Breweries a lansat programul Graduate Trainee “Brew Your Future”, destinat studenților în ultimul an de studiu, tinerilor absolvenți de studii superioare și masteranzilor.

Perioada de recrutare pentru cele 14 poziții de Graduate Trainee este deschisă până la finalul lunii mai, iar cei selectați se vor alătura echipei companiei în vara acestui an.

Ursus Breweries urmărește să recruteze tineri aflați la începutul carierei, pentru șase posturi disponibile în departamentul Comercial și șase în departamentul Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt în fabricile Ursus Breweries din Brașov, Buzău și Timișoara. Compania urmărește și recrutarea a doi noi membri ai departamentului Financiar.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolvenții recrutați până la finalul lunii mai sunt integrați în echipe cu experiență solidă în domeniile comercial, tehnic și financiar, iar sub îndrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte și de a-și dezvolta aptitudinile. În cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durată de un an, candidații iau contact cu specialiști din mai multe arii funcționale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share