Utilizatorii de vouchere și carduri Turist Pass Sodexo pot rezerva vacanțe în România prin Booking.com

Sodexo România, unul dintre cei mai importanți furnizori de beneficii extra-salariale din România, a semnat un parteneriat cu Booking.com, pentru a permite utilizatorilor de vouchere și carduri Turist Pass să-și rezerve vacanțele în România pe platforma digitală.

Parteneriatul promovează rețeaua de peste 6.000 de afiliați Sodexo. “Prin colaborarea cu  Booking.com, Sodexo a devenit primul emitent de tichete ce permite utilizatorilor o experiență complet digitală în rezervarea și plata vacanțelor la unitățile turistice care acceptă vouchere de vacanță. Ne dorim ca acest parteneriat să permită reconectarea angajaților cu familia și grupul de prieteni, păstrând regulile de siguranță, și să vină în sprijinul operatorilor din turism și horeca din România, ale căror unități sunt grav afectate în această perioadă”, declară Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.  

Beneficiarii tichetelor de vacanță Sodexo pot rezerva aici sejururi în destinațiile preferate din România. Locațiile ce permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă, pentru a facilita alegerile consumatorilor. Plata se face la locație, fie prin voucherele sau cardul Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile, ca Sodexo Pay sau Apple Pay. Booking.com are în România o rețea de 20.000 de hoteluri și pensiuni. Peste 6.000 de unități fac parte din rețeaua de afiliați Sodexo.

Voucherele de vacanță Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajații pot achiziționa servicii turistice oriunde în România. Pachetul turistic poate conține, pe lângă cazare, și alte servicii, precum masă, transport, agrement. Acest beneficiu permite companiilor motivarea angajaților, prin asigurarea echilibrului necesar între viața profesională și cea personală. Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare și permite realizarea de plăți sigure, contactless. Valabilitatea voucherelor de vacanță acordate între martie 2019 și decembrie 2019 a fost prelungită prin lege. Ele pot fi utilizate până în 31 mai 2021.

Articole din aceeași categorie
Total
17
Share