Valentin Bancu se alătură Sfera Business

Sfera Business își extinde echipa de experți cu un coleg tânăr, dar cu un parcurs profesional excepțional. Valentin Bancu este Nordics Region Head of Trade Marketing la Reckitt Benckiser, funcție pe care a preluat-o cu numai câteva zile în urmă. În același timp, a decis să se alăture echipei Sfera Business ca Senior Trainer & Consultant.

Valentin Bancu crede că transformarea mediului de afaceri din România este o datorie a fiecăruia dintre noi și vrea să continue să contribuie la această tranformare bazată pe competență, leadership și etică în afaceri. “România are unii dintre cei mai talentați profesioniști din lume. De asemenea, consider că fiecare dintre noi este responsabil de formarea următoarei generații de profesioniști, care să dezvolte mediul de afaceri român. Nu este o misiune ușoară pentru mine, având în vedere că locuiesc și lucrez în Copenhaga, pe o poziție regională, într-o companie cu un portofoliu complex. Dar am decis să mă implic și să transmit experiența acumulată, din poziția de Senior Trainer și Consultant Sfera Business, către oricine are ambiția de a se dezvolta și progresa în permanență. Este o decizie pe care am cântărit-o atent. Nu există satisfacție personală mai mare decât să împărtășesc din experiența și din cunoștințele mele”, spune Valentin Bancu, Nordic Region Head of Trade Marketing, Reckitt Benckiser si Senior Trainer & Consultant, Sfera Business.

Pe Valentin îl cunosc de mai mulți ani și i-am urmărit cu interes și cu satisfacție evoluția profesională. Știu că este un profesionist tânăr, însă, la cei 29 de ani, are cunoștințe solide, dar mai ales untrack record impresionant de reușite profesionale și de proiecte noi și unice, dezvoltate cu succes la companiile internaționale la care a lucrat în ultimii zece ani. Faptul că, deși a preluat o funcție importantă la nivel regional, își dorește să continue să facă diferența în țară, ca Senior Trainer și Consultant Sfera Business, demonstrează nivelul implicării sale în transformarea mediului de afaceri din România. Sunt convins că prin aportul de cunoștințe, inovație, pasiune și leadership, Valentin va modela următoarea generație de profesioniști în trade marketing.

Cătălin Stancu

Managing Partner, Sfera Business

Cu zece ani de experiență profesională în corporații importante din domeniul FMCG din România, Valentin Bancu are o vastă experiență națională și internațională în poziții de senior management. Cu focus puternic pe leadership, schimbare, formare de tendințe și inovație, Valentin are experiență demonstrată în customer & shopper marketing, category management, revenue management și strategic development dobândită în companii precum Heineken și Danone. “Pentru mine, leadership-ul este comportamentul integrat și atitudinea fiecărui membru al unei echipe. Mulți oameni văd ca lider managerul unei echipe sau acea persoană care este urmată consecvent și care face ca lucrurile să se întâmple. Eu consider altceva: și un specialist junior poate fi un lider puternic prin atitudinea pe care o are, prin modul în care pune problema în organizație, prin valoarea adăugată în business și prin atmosfera și energia pozitivă generate în echipă. Vreau să transmit această viziune cât mai multor profesioniști, prin activitatea mea ca Senior Trainer & Consultant la Sfera Business”, afirmă Valentin Bancu.

DESPRE SFERA BUSINESS

Este o companie de training și consultanță înființată în 2010 și axată pe oferirea de soluții integrate în vânzări, management și relații cu clienții. Lucrează întotdeauna personalizat, alături de clienți, pentru a găsi soluții practice prin care ei să obțină creșterea dorită.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share