Veeam se apropie de afaceri de un miliard de dolari și recrutează încă 100 de persoane în România, în 2018

Lider în gestionarea inteligentă a datelor pentru afacerile bazate pe hiper accesibilitate (Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise), Veeam Software marchează al 39-lea trimestru consecutiv de creștere, cu 21 la sută mai mult decât anul trecut.

Per total, performanța financiară din 2017 s-a tradus prin venituri de 827 milioane de dolari. Compania a semnat mai multe contracte cu o valoare de 500.000 de dolari decât în ultimii șase ani la un loc. Compania atrage 133 de noi clienți din toată lumea, în fiecare zi, și a înregistrat un Net promoter Score (NPS) – indice de satisfacție a clienților de 73, de 3,5 ori peste media industriei. Cu o bază de aproape 300.000 de clienți și 55.400 de distribuitori, inclusiv 75 la sută dintre companiile Fortune 500 și 58 la sută din Global 2000, Veeam va atinge o cifră de afaceri de un miliard de dolari până la sfârșitul anului.

În România, Veeam a deschis un centru în București în 2015. Echipa actuală numără peste 400 de angajați, iar compania intenționează să se extindă până la 500 de persoane, până la sfârșitul lui 2018. Biroul din București este cea mai mare locație Veeam din Europa. Echipa este activă în vânzări, marketing, finanțe și suport tehnic, și deservește clienți și parteneri din toată lumea.

“Modelul nostru de afaceri se bazează pe investiții menite să asigure dezvoltarea angajaților. Creșterea noastră de la an la an este alimentată de pasiunea și implicarea colegilor noștri și ne ajută să oferim cea mai bună experiență de pe piață pentru clienți. Ultimul scor NPS este o mărturie a angajamentului față de clienții și angajații noștri. Veeam este o operațiune matură, în care colegii noștri își pot construi o carieră pe termen lung și care permie dezvoltarea în toate domeniile de expertiză ale companiei și utilizarea competențelor individualela nivel local și global”, declară Andrei Romanescu (foto), director general al centrului Veeam din București.

DESPRE VEEAM SOFTWARE

Este liderul mondial în Gestionarea Inteligentă a Datelor pentru companii. Platforma Veeam Hyper-Availability este cea mai complexă soluție dedicată clienților ce doresc să-și automatizeze datele și să asigure hiper-disponibilitatea acestora. Cu sediul în Baar, Elveția, Veeam are birouri în peste 30 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share