Victor Armășelu, primul român numit vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria

Samsung Electronics România & Bulgaria l-a numit pe Victor Armășelu în funcția de vicepreședinte al companiei.

Este primul angajat român care preia această poziție și printre puținii manageri locali la nivel european. Până acum, această responsabilitate era deținută în România doar de manageri sud-coreeni.

Din 2012, când s-a alăturat companiei Samsung Electronics România, Victor Armășelu a fost Head of Visual Display România, în 2014 a fost numit director Consumer Electronics (aparatură audio-video, electrocasnice) pentru România, iar din 2016 și pentru Bulgaria.

Și-a dezvoltat expertiza în vânzări și distribuție, major accounts management, trade și brand marketing și managementul relațiilor cu clienții. A ocupat funcții de top management și antreprenoriat în diferite industrii: B2B Chemicals – Manager Regional Loctite la Henkel România; automotive – director Corporate Sales la Volvo Cars; FMGC – vicepreședinte vânzări, distribuție și trade marketing la SABMiller (Ursus Breweries) și antreprenoriat – consultanță managerială.

A absolvit Universitatea Maritimă Constanța, este licențiat Chief Maritime Engineer, cu șapte ani de experiență în transport maritim internațional, și deține un EMBA de la Universitatea Kennesaw (Atlanta, SUA) și este certificat PMP de Project Management Institute (Philadelphia, SUA) și Lean Six Sigma de IASSC (Phoenix, SUA).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share