VIDEO. “Cu bune și cu rele”: Groupama Asigurări lansează prima campanie de employer branding în România

În locul unei imagini nerealiste, unde toți colegii zâmbesc și toată lumea abia așteaptă să ajungă la birou, Groupama Asigurări a ales să prezinte lucrurile exact așa cum sunt, “cu bune și cu rele”, pe platforma sa de Employer Branding.

“Ne-am dorit să ieșim din clișee și să ne prezentăm colegii în cel mai real mod, cu bune și cu rele. Am plecat chiar de la discuțiile cu ei despre mediul de lucru, despre colegi și despre obiceiurile fiecăruia în spațiile deschise de birouri. Credem că e important să spunem lucrurilor pe nume și să ne prezentăm exact așa cum suntem, pentru că avem, într-adevăr, o echipă de care suntem mândri exact așa cum este. E ceea ce vrem și să transmitem prin această campanie: că suntem o echipă formată din oameni reali, cu tot farmecul aferent, care se folosesc de roboți și nu devin ei înșiși unii”, spune Georgiana Miron, director Marketing & Comunicare, Groupama Asigurări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Întreaga platformă a fost construită pornind de la părerile actualilor angajați Groupama Asigurări. Astfel, au ieșit la iveală o serie de “tensiuni” care au fost chiar baza creativă a execuțiilor: “Cine nu are pe cineva care oprește aerul condiționat pe ascuns? Din motive de tras curentul? Cine nu are o colegă care cântă cu voce tare la birou? Sau un coleg care dimineața e mereu nervos? Și cine nu a împrumutat lapte pentru cafea cel puțin odată din frigider?”.

Așa a fost creată campania în care Groupama prezintă cum stau lucrurile în companie și evidențiază mai degrabă lucrurile care ne fac umani, decât pe cele pozitive. Materialele au fost dezvoltate în mare parte cu angajați reali ai Groupama și totul este filmat în birourile Groupama, în timpul unei zile de muncă.

“Campania reflectă abordarea noastră ca angajator: promovăm un mediu de lucru profesionist, deschis, ce încurajează individualitatea. Pentru noi este important ca această individualitate să nu fie ascunsă, astfel încât să știm, de ambele părți, că există o compatibilitate reală, nedisimulată, între angajați și companie. Iar datorită acestei transparențe, colegii noștri formează un colectiv divers, ținut împreună de valori comune și nu de trăsături comune. Ne bucurăm în fiecare zi de ei și de micile întâmplări care ne fac umani și ne deosebesc”, declară Judith Kis, director Resurse Umane, Groupama Asigurări.

Campania de Employer Branding Groupama va continua, în următoarele luni, în spațiul online și offline.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share