VIDEO. TenarisSilcotub își dublează capacitatea de producție a componentelor pentru airbag-uri la fabrica din Zalău, după o investiție de 5,5 milioane de dolari

În urma unei investiții de 5,5 milioane de dolari, TenarisSilcotub dispune, în fabrica sa din Zalău, de o linie de componente pentru airbag de ultimă generație, unicat în Europa, în care testarea componentelor este 100 la sută automatizată.

Noua linie completează strategia producătorului de țevi, de consolidare a poziției deținute pe piața componentelor pentru airbag-uri. Aceasta include, pe lângă echipamente de precizie pentru fabricarea inflatoarelor pentru airbag, o instalație de control unicat, prototip dezvoltat de echipa R&D Tenaris, ce înglobează metode multiple de control.

“Perspectiva adoptată de Tenaris este aceea de a pune pe primul loc satisfacerea nevoilor tot mai complexe ale clienților din industria auto. Ele ne determină, în același timp, să ne autodepășim permanent. Noua linie, ce include tehnologie de ultima generație și echipamente inovatoare concepute de echipa R&D Tenaris, asigură eficiență, precizie înaltă și controlul automat al calității produselor”, declară Mihaela Popescu, președinte TenarisSilcotub.

Cu această nouă linie, TenarisSilcotub își dublează capacitatea de producție de componente pentru airbag, pentru a deservi clienții din sectorul sistemelor de siguranță pentru autovehicule, precum Autoliv. “În cei aproape 20 de ani de parteneriat, Autoliv și Tenaris au colaborat strâns pentru a dezvolta împreună noi tehnologii, pentru a crea capacități noi și pentru a reduce rata defectelor. Toate acestea susțin viziunea Autoliv de a salva cât mai multe vieți”, spune Jared Jensen, Global Commodity Director Autoliv, lider mondial în producția de sisteme de siguranță pentru autovehicule, cu zece fabrici în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În ultimii zece ani, Tenaris a investit în Zalău peste 15 milioane de dolari în linii de producție, echipamente și tehnologie pentru fabricarea de produse și componente cu valoare adăugată mare, destinate industriei auto. Prin rețeaua globală de centre de producție certificate IATF 16949 și prin serviciile oferite, Tenaris a devenit un furnizor strategic pentru piața componentelor auto.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share