Weidmüller trece de la statutul de reprezentanță la cel de companie de sine stătătoare, în România

Reprezentanța Weidmüller din România funcționează, de luna aceasta, sub numele de Weidmueller SRL.

Grupul Weidmüller, lider pe piața internațională în domeniul conectivității industriale și al automatizării, cu sediul în Detmold, Germania, a transformat reprezentanța din România într-o societate cu răspundere limitată, numită Weidmueller SRL. Această schimbare a statutului societății consolidează prezența grupului Weidmüller în materie de vânzări, la nivel internațional, cu precădere în nord-estul Europei și în special în România și în țările vecine.

Regiunea de nord și de est a Europei este o regiune importantă pentru Grupul Weidmüller. Este una dintre cele mai vaste regiuni din zona de deservire a grupului, cu un portofoliu de clienți și parteneri importanți, din industriile și segmentele de interes ale companiei. Noua companie din România va fi responsabilă pentru toate conturile din țară. “Odată cu modificarea statutului de la reprezentanță la cel de societate cu răspundere limitată, Weidmüller își consolidează prezența globală și se poziționează mai aproape de clienți. Noua companie susține strategia de dezvoltare în domeniul conectivității industriale, comunicării și digitalizării, și reflectă angajamentul pe termen lung pe care îl are compania Weidmüller pe piețele din Europa de Est”, explică José Carlos Álvarez Tobar, directorul de marketing și vânzări al grupului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grupul Weidmüller oferă clienților și partenerilor produse, soluții și servicii în mediul industrial al energiei, semnalelor și datelor. Cu unități de producție, organizații comerciale și reprezentanțe în peste 80 de țări, cu circa 4.700 de angajați, Weidmüller a generat vânzări de 740 de milioane de euro, în exercițiul financiar al anului 2017.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share