Workspace Studio prelungește contractul de închiriere și mărește spațiul de birouri de la etajul 18 al celei mai înalte clădiri de birouri din țară

SkyTower a semnat prelungirea contractului de închiriere pentru cinci ani cu Workspace Studio, companie specializată în soluții de design pentru birouri și Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România.

Contractul include și extinderea la 810 mp a spațiului de birouri de la etajul 18 al SkyTower. “Workspace Studio este parte din călătoria și comunitatea SkyTower de șapte ani. Cele mai recente decizii ale companiei subliniază satisfacția echipei față de cele mai bune condiții de care beneficiază la SkyTower și de investițiile continue ale RPHI în această clădire emblematică”, spune Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager la RPHI România, compania care deține și administrează SkyTower.

Workspace Studio ocupa anterior 500 mp, spații de birouri și un showroom dedicat clienților corporate și rezidențiali. Din 2015, aceasta este a doua extindere a spațiului din SkyTower. În cei șapte ani, Workspace Studio a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de peste 100 la sută.

“Workspace Studio se ocupă de crearea de spații de lucru în care oamenilor le place să lucreze și facem diferența punând accent pe bunăstarea la locul de muncă, sustenabilitate, ergonomie și calitate. Ne străduim întotdeauna să fim cei mai buni în ce facem, așa că una dintre cele mai bune clădiri din oraș vine ca o alegere firească, deoarece SkyTower oferă un mediu de referință pentru un spațiu de birou premium”, arată Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio, MillerKnoll Certified Dealer.

În vară acestui an, SkyTower a semnat contracte de închiriere și de prelungire pentru mi mult de 1.200 mp.

DESPRE SKYTOWER

Este cea mai înaltă clădire din România. Turnul are 37 de etaje și ajunge la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană, cu cinci etaje de locuri de parcare și depozitare. Zonele de birouri sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, cu o viteză maximă de șase metri pe secundă.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share