Xerox România are un nou director de Resurse Umane

Din 1 iunie, după o carieră de 12 ani în cadrul companiei, Alina Bălan ocupă funcția de Director de Resurse Umane al Xerox România.

În noua sa funcţie, Alina Bălan va coordona activităţile de recrutare, management, evaluare şi dezvoltare profesională a resurselor umane din Xerox România. Va realiza strategii personalizate de recrutare şi dezvoltare şi va oferi consultanţă în carieră, pentru middle şi top management-ul companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Fiecare nouă funcție aduce cu sine provocări și șansa de a învăța lucruri noi. În cazul meu, mă bucur că voi putea să valorific experiența acumulată în vânzări într-un nou rol, în cadrul companiei. Alături de colegii din noua echipă, îmi doresc să contribui la creşterea business-ului Xerox în România și să dezvolt diverse programe de dezvoltare profesională pentru cea mai importantă resursă a companiei, oamenii săi, şi voi urmări strategia globală de resurse umane a Xerox”, afirmă Alina Bălan.

În cadrul Xerox, Alina Bălan a debutat în rolul de Key Account Manager, a fost promovată pe poziția de Strategic Accounts Manager și a ocupat apoi funcția de Sales Manager Corporate Accounts. A absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Marketing, a urmat un program de masterat în Gestionarea Afacerilor și HR Management și a participat la numeroase conferinţe, training-uri şi cursuri de dezvoltare profesională, în ţară şi în străinătate.

Articolul anterior

Fondatorii Nalu și Babele se "școlesc" în SUA

Articolul următor

Prima operație intervențională la inimă cu hologramă din România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share