100 de muncitori indieni vor construi cele 2.000 de locuințe din Urban Plaza, cel mai înalt proiect imobiliar din Braşov

Urban Invest, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din Brașov, va aduce muncitori din India, pentru a demara construcția unui ansamblu rezidențial.

Urban Plaza va cuprinde circa 2.000 de apartamente şi numeroase facilităţi integrate. Pentru a selecta viitorii angajaţi, proprietarul Urban Invest, Ionuţ Angheluş, a fost personal în India.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Am vrut să avem garanţia calităţii şi în ceea ce priveşte personalul. Am avut ca punct de plecare, în selecţia realizată, o experienţă de minimum zece ani în domeniu şi cinci ani de lucru în ţări renumite din punct de vedere imobiliar, precum Emiratele Arabe Unite, în special în Dubai şi Abu Dhabi. Toţi cei care au fost recrutaţi au dat şi o probă de lucru”, a declarat Ionuţ Angheluş, pentru ZF.

În total, 100 de muncitori indieni vor veni la Brașov, din martie, pentru a lucra la noul proiect dezvoltat de Urban Invest. Acesta presupune construcţia a 2.000 de locuinţe, dar şi a unor spaţii de birouri şi a unei zone comerciale cu supermarket, restaurante, bănci și centru wellness cu piscină semiolimpică, pe terenul fostei fabrici Prefa. Compania imobiliară ar urma să construiască în cadrul noului ansamblu rezidenţial şi cele mai înalte clădiri din Braşov, cu peste 20 de etaje, iar parcul care va apărea în zonă a fost proiectat de unul dintre cei mai apreciați peisagiști europeni, italianul Gianfranco Paghera, cunoscut pentru numeroasele grădini din Dubai.

Urban Invest a demarat primul său proiect imobiliar în 2007. De atunci, a finalizat aproape 2.000 de locuințe, în zece proiecte rezidențiale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share