18 manageri și antreprenori încep cursurile școlii de business Transilvania Executive Education

A zecea generație de studenți începe programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham și organizat în Cluj-Napoca de Transilvania Executive Education.

Programul este 100 la sută britanic și predat de experți internaționali și români cu experiență academică și de business. Cursurile încep în 17 februarie, cu modulul Induction, susținut de Dr. Andrew Taylor, director programului Executive MBA, alături de reprezentanții Universității Buckingham.

Managerii și antreprenorii care s-au alăturat programului au o medie de vârstă de 38 de ani și lucrează în domeniul financiar-bancar, IT, energie, farma, inginerie mecanică și industrială sau agricultură. Media anilor de experiență în management este de 16 ani. Patru cursanți au primit bursă de studiu datorită implicării Băncii Transilvania, Evergent Investments și comunității de alumni EMBA. Valoarea cumulată a burselor este de aproape 33.000 de euro.

“Anul acesta, Transilvania Executive Education sărbătorește un deceniu de excelență. Ne continuăm angajamentul de a susține dezvoltarea profesională a managerilor și antreprenorilor din România cu și mai multe programe de educație dedicate mediului de afaceri”, declară Dr. Andrew Taylor.

Pentru al zecelea an la rând, cursurile programului Executive MBA atrag profesioniști din cele mai importante companii din Transilvania și contribuie la dezvoltarea mediului de business. În 2023, patru alumni ai programului, implicați în proiecte academice internaționale, s-au alăturat grupului de profesori internaționali, format din experți de la zece universități din Austria, SUA, Columbia, Danemarca, Franța, Finlanda, Marea Britanie și România, ca să predea cursurile programului acreditat de Universitatea Buckingham. Mai mult de 15 speakeri au contribuit la experiența de predare a celor 14 module studiate de cursanții actuali în 2023. 

DESPRE TRANSILVANIA EXECUTIVE EDUCATION

Este singura organizație din România parteneră cu trei universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei zece ani de la lansare, a oferit acces în România, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume, la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share