Banner

21 de companii oferă cariere în domeniul feroviar, pe platforma cfir.ro

Bursa de locuri de muncă și internship-uri de pe carieraferoviara.ro se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Până acum, pe platforma Cariera Feroviară în România și-au prezentat oferta de posturi disponibile 21 de companii și sunt active circa 100 de anunțuri, ce vizează funcții strict feroviare, precum mecanic de locomotivă, șef de tren, acar, vatman, sau funcții cu alt specific, dar care se regăsesc în companii ce activează în domeniul feroviar, precum strungar, manager proiect, economiști.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În oferta de locuri de muncă disponibilă pe cfir.ro se regăsesc posturi pe întreg teritoriul țării și cu diferite tipuri de program de muncă. Pe lista angajatorilor apar Agenția pentru Dezvoltare Regională București Ilfov, Asocierea Astaldi-FCC-Salcef-Thales Lot 2A-2B, Astra Transcarpatic, Cargo Trans Vagon, CFR Marfă, CFR Călători, CENAFER, Electroputere VFU, Elmet Group, GFR, ISAF, Novatech, OPSFPR, Proiect Consulting, Rail Cargo Carrier, Reva Simeria, Servtrans Invest, SPIACT Craiova, SCTP Iași, Vest Trans Rail, voestalpine, VAE APCAROM.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share