2Checkout trece pragul de 300 de angajați în România

Furnizorul de soluții de monetizare pentru companii, ce acționează la nivel global, a depășit pragul de 300 de angajați în România și a ajuns la 390 la nivel mondial.

Compania va continua să deschidă noi poziții în 2019, în principal în departamente precum dezvoltare produse – programare, testare -, dar și vânzări, suport și financiar. Până la final de an, conducerea companiei preconizează că echipa globală va depăși 420 de persoane, dintre care circa 320 în birourile din București.

“Rata de retenție este foarte bună, peste media pieței, datorită oportunităților de creștere în carieră, dar și datorită unui mediu prietenos, în care oamenii învață și se dezvoltă continuu. Salariile, beneficiile și bonusurile competitive, bazate pe performanță, contribuie și ele la o echipă stabilă. Și imaginea consolidată de angajator de calitate, dar și un program eficient de onboarding al noilor angajați, ne-au ajutat să ne atingem obiectivele de recrutare mai repede decât am estimat”, explică Mădălina Teodorescu, VP, Human Resources la 2Checkout.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru pozițiile full-time deschise, 2Checkout caută să recruteze atât persoane cu experiență în domeniul lor de specialitate, dar și persoane dornice să-și înceapă cariera într-una dintre cele mai dinamice industrii, cea a comerțului electronic.

Aproximativ zece la sută din echipa globală 2Checkout este formată din contractori, proporție ce ar putea crește ușor în viitor și ar permite companiei să utilizeze maximum de resurse, atunci când are nevoie. “Să ai flexibilitate într-un mediu de afaceri atât de dinamic este esențial pentru companiile tehnologice”, adaugă Mădălina Teodorescu.

Pe perioada verii, 2Checkout are deschise și câteva poziții de stagiu. Cinci studenți petrec trei luni alături de colegii din departamentul Engineering și învață cum se dezvoltă o platformă de comerț electronic de top.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

Articolul anterior

AHK România: Manageri de la CLAAS, Continental, OMV Petrom, REWE și Wiebe, în noul Consiliu Director al comunității de business româno-germane

Articolul următor

Allianz-Țiriac va avea un nou director de Vânzări și Distribuție, din august

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share