2Performant are un nou Country Manager pentru România și Bulgaria

Compania de tehnologie 2Performant, liderul pieței de marketing afiliat din România, se reorganizează în două Business Units: 2Performant România și Bulgaria și 2Performant Growth Unit.

Business Unit-ul România și Bulgaria este condus de Raluca Negrea, Country Manager România și Bulgaria 2Performant, și vizează operațiunile pentru piețele validate pe care 2Performant este deja activă. Growth Unit testează și validează piețe și abordări noi în business, pe piețele externe și în țară, și este condus de Constantin Stanciu, care devine Growth Manager al companiei. Dorin Boerescu rămâne CEO la 2Performant, funcție din care va coordona toate operațiunile companiei și se va concentra pe inițiativele de creștere.

Prima companie de tech listată la bursă cu focus 100 la sută pe dezvoltarea produsului propriu și-a anunțat deja planurile de consolidare pe piața locală, dar și extinderea în regiune și captarea noilor oportunități de business. Din poziția de Country Manager România și Bulgaria 2Performant, Raluca Negrea are ca obiectiv consolidarea companiei pe piața din România, acolo unde este lider al segmentului marketing afiliat, dar și susținerea unui ritm constant de creștere.

Raluca Negrea are o experiență vastă în business management și marketing pentru tech, a lucrat pentru branduri și companii mari, dar și pentru companii listate la bursă. A fondat și a fost parteneră în multiple companii, cu arie de activitate în marketing și tehnologie, a condus echipe mari și a coordonat proiecte cross-country, și are expertiză pe piețele din Europa Centrală și de Est. În 2010, a intrat în antreprenoriat, și așa a descoperit că i se potrivește să crească și să dezvolte business-uri. Lucrează cu 2Performant din 2015, a luat parte la cele mai importante mișcări din business-ul companiei, precum migrarea către platforma 2Performant.com, și a avut un rol important în listarea pe piața AeRO a BVB. Este licențiată în științele comunicării, la Facultatea de Comunicare din cadrul Universității București, și are un MBA de la Maastricht School of Management.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Constantin Stanciu are o experiență de 14 ani în business development și antreprenoriat, timp în care a contribuit la creșterea mai multor companii din industriile de tech, marketing și evenimente. Face parte din echipa 2Performant de peste doi ani. S-a alăturat companiei în 2018, ca Business Development Manager pentru Divizia de Influencer Marketing, și a devenit apoi Business Development Director pentru ambele produse ale companiei: marketing afiliat și influencer marketing. Din acest rol, a coordonat departamentul Client Service & Sales al 2Performant, ce include echipele care oferă sprijin și consultanță utilizatorilor și generează vânzările în rândul clienților din platformă. Din aprilie, va conduce segmentul de business dedicat testării și identificării oportunităților de creștere pentru companie.

Constantin Stanciu, noul Growth Manager al companiei 2Performant.

Pe 22 martie, la prima AGA a 2Performant în calitate de companie listată la BVB, acționarii au aprobat operațiunea de majorare de capital cu cinci milioane de lei, pentru inițiative de creștere pe România și pe piețe noi și pentru o modalitate nouă de atribuire a conversiilor. Tot atunci, acționarii au aprobat Consiliul de Administrație al 2Performant, format din Anda Patzelt, Iulian Cîrciumaru și Dorin Boerescu, ales președinte CA.

Articolul anterior

eMAG trece permanent la modul de lucru hibrid. Peste 3.000 de angajați vor putea lucra și de acasă

Articolul următor

Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, din centrul Capitalei, atrage doi noi chiriași

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share