Clădirea de birouri Mendeleev Office 5, din centrul Capitalei, atrage doi noi chiriași

OTOTO Store, o cafenea și magazin care comercializează o gama largă de branduri independente, ce includ cafea de specialitate, produse alimentare, cosmetice, cărți și produse de îngrijire a casei, și in-tech, o companie ce dezvoltă soluţii inovatoare pentru sectorul automotive şi al mobilităţii inteligente, sunt noii chiriași ai clădirii de birouri Mendeleev Office 5, dezvoltată de Akcent Development și administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox.

Cei doi chiriași au închiriat o suprafață cumulată de 780 mp și se alătură în clădire unor companii de consultanță financiară, PR și marketing sau construcții. Gradul de ocupare a clădirii a ajuns la 70 la sută.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 mp, distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri și este dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat arhitectural, iar terasele de la etajele 3 şi 8 oferă o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

Akcent Development, dezvoltatorul proiectului Mendeleev Office 5, deține în portofoliu și imobilul Eminescu Offices, clădirea Rosetti Tower şi proiectul rezidenţial Cloud 9, și va dezvolta alte două proiecte rezidenţiale în zona de nord a Bucureştiului.

Articolul anterior

2Performant are un nou Country Manager pentru România și Bulgaria

Articolul următor

Un român, numit vicepreședinte al unui fond de investiții de 3,7 miliarde de dolari

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share